Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konserve mısır görmek

Rüyada konserve mısır görmek

Rüyada konserve mısır görmek malını ve canını riske edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, rızkın çoğalacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada konserve mısır gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Rüyada konserve mısır görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, tamamlanmadan kalacağına alamet eder.

Rüyada konserve görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada domates konservesi görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet eder.

Rüyada konserve yaptığını görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konserve fasulye görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konserve şişesi görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık konservesi görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada konserve balık görmek istediği gibi yaşayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments