Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan mısır almak

Rüyada komşudan mısır almak

Rüyada komşudan mısır almak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada komşudan mısır almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Rüyada komşudan mısır almak rahat nefes almaya başlayacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mısır tohumu ekmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına alamet eder.

Rüyada ambarda mısır görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır vermek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mısır soymak işinin her geçen gün büyüyeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kötüyse düzeleceğine yorulur.

Rüyada mısıra gittiğini görmek kendisini çok yıpratacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada mısır tanesi görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır haşlamak yokluk ve fakirlik göreceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments