Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır aramak

Rüyada mısır aramak

Rüyada mısır aramak işe giren herkesin kalkınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok mutlu olunacağına, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır aramak gördüyseniz:

  • Değişim başlıyor.

Rüyada mısır aramak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koçan mısır yemek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada patlamış mısır yemek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada pıt pıt mısırı görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğa mısır vermek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments