Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya mısır dikmek

Rüyada tarlaya mısır dikmek

Rüyada tarlaya mısır dikmek ilerleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada tarlaya mısır dikmek gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada tarlaya mısır dikmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır dikmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek gelirin tükeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır ekmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasına görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işarettir.

Rüyada mısır tarlasına girmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments