Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze mısır görmek

Rüyada taze mısır görmek

Rüyada taze mısır görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, acılarını dindireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze mısır gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada taze mısır görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze mısır almak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taze mısır pişirmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada taze mısır yemek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze mısır toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil biber görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze sıcak ekmek görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments