Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısırcı görmek

Rüyada mısırcı görmek

Rüyada mısırcı görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada mısırcı gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Rüyada beyaz mısır görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, mal ve para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır kızartmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan mısır toplamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada mısır ekmeği vermek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mısır görmek parasal krizler yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret eder.

Rüyada mısır unu almak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada mısır firavunları görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments