Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine lokum vermek

Rüyada birine lokum vermek

Rüyada birine lokum vermek maddi anlamda güçleneceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada birine lokum vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Rüyada beyaz lokum almak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada ölüye lokum vermek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek yanlış işlere girileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada lokum istemek ruhani önderlik yapacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yanlış yollardan döneceğine alamet eder.

Rüyada ballı lokum yemek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside lokum görmek yeni işlere atılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada lokum dağıttığını görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments