Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum istemek

Rüyada lokum istemek

Rüyada lokum istemek sürekli yerinde sayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada lokum istemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada birinden lokum istemek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum istemek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ballı lokum görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, şansının da döneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına alamet eder.

Rüyada tatlı lokum yemek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum satmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada şeker lokum görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada kahve ve lokum görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments