Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye lokum vermek

Rüyada ölüye lokum vermek

Rüyada ölüye lokum vermek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, onlara sanat öğreteceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye lokum vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada ölüye lokum vermek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüden lokum almak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret eder.

Rüyada naneli lokum yemek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve lokum yemek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada lokum şekeri yemek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden lokum almak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments