Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin lokum yediğini görmek

Rüyada birinin lokum yediğini görmek

Rüyada birinin lokum yediğini görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ileriye gideceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada birinin lokum yediğini gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Rüyada lokum yedirmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntısından kurtulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hayalkırıklığı duyacağına, mutluluğa ve neşeye işarettir.

Rüyada lokum yemek ve yedirmek kısmet bolluğu yaşanacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada lokum yediğini görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül lokumu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı lokum yemek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kurtlu lokum görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments