Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı lokum yemek

Rüyada ballı lokum yemek

Rüyada ballı lokum yemek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada ballı lokum yemek gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada ballı lokum yemek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ballı lokum görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, rahatlayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada findikli lokum yemek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı lokum yemek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada lokum almak ve yemek sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada acı lokum yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada pembe lokum yemek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, güzel işler yapacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments