Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum dağıttığını görmek

Rüyada lokum dağıttığını görmek

Rüyada lokum dağıttığını görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yeni bir işe girileceğine, her şeyin yenileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada lokum dağıttığını gördüyseniz:

  • Kendi sevdiğiniz işlerle ilgilenmeniz size daha fazla tatmin sağlayabilir.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, keyfinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada lokum dağıttığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalettir.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Rüyada gül lokumu görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, şansın açılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada kutu kutu lokum görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına tabir olunur.

Rüyada lokum hediye almak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada birine lokum ikram etmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata yemek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments