Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside lokum görmek

Rüyada tepside lokum görmek

Rüyada tepside lokum görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tepside lokum gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada tepside lokum görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Rüyada naneli lokum yemek parasına da para ekleyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, şerefli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli lokum görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bisküvi lokum görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada findikli lokum yemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet eder.

Rüyada çeşitli lokum görmek arkasından gıybet edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum almak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ballı lokum görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments