Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lokum almak

Rüyada beyaz lokum almak

Rüyada beyaz lokum almak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, çok pişmanlık duyacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum almak gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Rüyada beyaz lokum görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, yüzünün kızaracağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lokum almak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lokum yemek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına işaret eder.

Rüyada lokum toplamak başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek geçiminin yerinde olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fıstıklı lokum görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük lokum görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yüksek diploma alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada lokum hediye etmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments