Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kuru fasulye vermek

Rüyada birine kuru fasulye vermek

Rüyada birine kuru fasulye vermek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, hanesinin bollukla dolacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada birine kuru fasulye vermek gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek çevre değiştireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, haksızlık edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek duygularının karşılıklı olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments