Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye dağıtmak

Rüyada kuru fasulye dağıtmak

Rüyada kuru fasulye dağıtmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kafasının da rahat edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Rüyada kuru fasulye dağıtmak hem mal ve para kaybedeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada etli kuru fasulye görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye satmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak keyfinin kaçacağına, iyi huylar edineceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalettir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek elindeki imkânları seferber edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments