Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye yemeği görmek

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dünya mallarının çoğalacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada etli kuru fasulye yemek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, problemlerini çözeceğine inanılır.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada kuru fasulye yemeği vermek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalettir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek tartışmalı bir işe girileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments