Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru beyaz fasulye görmek

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada kuru beyaz fasulye gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments