Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kolye görmek

Rüyada birine kolye görmek

Rüyada birine kolye görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kolye gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada zincir kolye görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına kolye takmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada altın kolye bulmak ona yardımcı olacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kurşun kolye görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kolye takmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada altın kolye takmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor kolye takmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ayrılanların kavuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada taş kolye görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, umutlarının biteceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments