Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kolye takmak

Rüyada mor kolye takmak

Rüyada mor kolye takmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, işlerinin rast gideceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kolye takmak gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada mor kolye takmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor kolye görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renk kolye görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada yusufcuk kolyesi takmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kolye takmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada birine gümüş kolye takmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada boncuklu kolye takmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments