Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kolye takmak

Rüyada yeşil kolye takmak

Rüyada yeşil kolye takmak gözünü en yukarılara dikeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kazancını arttıracağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada yeşil kolye takmak gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada yeşil kolye takmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef kolye takmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, mallarının eksileceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolyeler takmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz altın kolye takmak büyük bir karar verileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye takmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada mavi kolye takmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, her daim temkinli olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye takmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments