Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir kolye görmek

Rüyada zincir kolye görmek

Rüyada zincir kolye görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, borçlarını bitireceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada zincir kolye gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada altın zincirli kolye görmek huzursuzluk yaşanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın zincir kolye bulmak ele geçen kazancın azalacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zincir kolye görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işinin aksayacağına, tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada zincir kolye takmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Rüyada altın zincir kolye görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolye zinciri görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, donatacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments