Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kolonyası görmek

Rüyada gül kolonyası görmek

Rüyada gül kolonyası görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, geçineceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, aile hayatında sevinileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül kolonyası gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Rüyada gül kolonyası görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada lavanta kolonyası görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası içmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolonya almak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolonya dökmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon kolonyası görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kolonya almak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments