Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kıbleyi göstermek

Rüyada birine kıbleyi göstermek

Rüyada birine kıbleyi göstermek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, istediği noktalara geleceğine, karşılığını bulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada birine kıbleyi göstermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada kıbleyi göstermek kulluk görevini ihmale edeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kıbleyi göstermek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, elinin dara düşmeyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kıbleyi ters durmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada kıble sormak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sözünde duracağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada kıble değiştirmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments