Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıble değiştirmek

Rüyada kıble değiştirmek

Rüyada kıble değiştirmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, konforunun artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, rahat bir nefes alınacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada kıble değiştirmek gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada kıble değiştirmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbleyi ters görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıbleyi bulmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına inanılır.

Rüyada kıbleye yönelmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kıbleyi göstermek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments