Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleye dönüp dua etmek

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, konforunun artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, itibar kaybedeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kıbleye dönüp dua etmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye yönelmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kıbleyi ters durmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada namaz kılarken kıbleyi şaşırmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada kıble değiştirmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments