Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıblenin değiştiğini görmek

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıblenin değiştiğini gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada kıble değiştirmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada kıblenin değiştiğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Rüyada kıble sormak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kıbleyi göstermek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbleyi şaşırmak ilişkilerin noktalanacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada ters kıble görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada namazı kıbleye ters kılmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments