Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıble sormak

Rüyada kıble sormak

Rüyada kıble sormak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gönlünün rahata ereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Rüyada kıble sormak gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada kıble sormak planlarının işe yarayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye dönüp namaz kılmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işinde itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dinamik olacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters dönüp namaz kılmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada kıble aramak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıble değiştirmek uzun uzun dalıp gideceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments