Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi ters durmak

Rüyada kıbleyi ters durmak

Rüyada kıbleyi ters durmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kıbleyi ters durmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek sandığınız kadar zor olmayabilir.

Rüyada kıbleyi ters durmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada kıbleye ters durmak uzun bir seyahate çıkılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına delalettir.

Rüyada kıbleye ters namaz kılan birini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleye ters namaz kılmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalet etmektedir.

Rüyada ters kıbleye namaz kılmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazı ters kıblede kılmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kişinin şansının artacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters kıble görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments