Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri kemer görmek

Rüyada deri kemer görmek

Rüyada deri kemer görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada deri kemer gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada yılan derisi kemer görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı deri kemer görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri kemer takmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, şansızlığın kırılacağına tabir olunur.

Rüyada deri kemer görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri kemer görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, mallarının artacağına tabir olunur.

Rüyada renkli kemer görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada pembe kemer takmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada kemer aldığını görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments