Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerini kaybetmek

Rüyada kemerini kaybetmek

Rüyada kemerini kaybetmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, rahat bir işe girileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, endişeli durumların son bulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet eder.

Rüyada kemerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada kemer kaybetmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kemerini kaybetmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan kemeri görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Rüyada kemerle birini dövmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle dövülmek evlenme yolunda adım atacağına, çok zarar göreceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalettir.

Rüyada kadın kemeri görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada siyah kemer almak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada bele kemer takmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments