Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kemerle dövmek

Rüyada birini kemerle dövmek

Rüyada birini kemerle dövmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, büyük savaşların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birini kemerle dövmek gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Rüyada kemerle birini dövmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kemerle dövmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kemerle adam dövmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kemerle dövmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada kemer bağlamak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalettir.

Rüyada kemer çözmek işlerin daha kötüleşeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada kemerin kopmasını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, umutsuzluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kemer çıkartmak zarar edeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments