Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kapı kapatmak

Rüyada eski kapı kapatmak

Rüyada eski kapı kapatmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada eski kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada eski kapı kapatmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabe kapısını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Rüyada açık kapı kapatmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, işlerinin toparlanacağına inanılır.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak paslı bir çiviye basabileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada balkon kapısı kapatmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı kapatmamak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işlerinin sarpa saracağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments