Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın üstüne basmak

Rüyada yılanın üstüne basmak

Rüyada yılanın üstüne basmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Rüyada yılanın üstüne basmak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanların üstüne basmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yılan üstüne basmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada mezar üstüne basmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Rüyada mezarın üstüne basmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada mezarların üstüne basmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments