Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrebe basmak

Rüyada akrebe basmak

Rüyada akrebe basmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada akrebe basmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada akrebe basmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ağlayacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada akrep eti yemek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada üzerinde akrep görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına delalettir.

Rüyada akrepten kaçtığını görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada akrep kusmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada tavanda akrep görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada akrep ve yılan öldürmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments