Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini uzatmak

Rüyada elini uzatmak

Rüyada elini uzatmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çocuklar gibi şen olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Rüyada elini uzatmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Rüyada uzatılan eli tutmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, refah içinde olacağına yorulur.

Rüyada birine el uzatmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, dertlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine elini uzatmak lüksünün artacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada harama el uzatmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Rüyada el uzatıldığını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye el uzatmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada uzanan el görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments