Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine dövme yapmak

Rüyada kendine dövme yapmak

Rüyada kendine dövme yapmak içindeki sıkıntıların gideceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kendine dövme yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermek için lüks şeyler almak veya çok para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada kendine dövme yapmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, iyi anlaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine dövme yapmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Rüyada koluna dövme yapmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çevrenizden takdir görmeye işaret eder.

Rüyada ayakta dövme görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dövme görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dövmeli görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, durgunlaşacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada gül dövmesi yaptırmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments