Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda dövme görmek

Rüyada kolunda dövme görmek

Rüyada kolunda dövme görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kolunda dövme görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, onlara galip geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek keyifli hale geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada koluna dövme yaptırmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, işinde başarılı olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kollarında dövme görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Rüyada kolda dövme görmek parasının her zaman bereketli olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada dövmeli kol görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments