Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında dövme görmek

Rüyada ayağında dövme görmek

Rüyada ayağında dövme görmek aradaki buzların eritileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağında dövme gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada ayağında dövme görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan dövmesi görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada fil dövmesi görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövme yaptırırken görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, yenilenme yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini dövmeli görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments