Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastığa dayanmak

Rüyada yastığa dayanmak

Rüyada yastığa dayanmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yastığa dayanmak gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Rüyada yastığa dayanmak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereye dayanmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına dayanmak herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Rüyada duvara dayanmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuza dayanmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments