Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omzuna dayanmak

Rüyada omzuna dayanmak

Rüyada omzuna dayanmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada omzuna dayanmak gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Rüyada omzuna dayanmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya dayanmak biraz olsun hafifleyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına silah dayanmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe dayanmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birine dayanmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kişinin yasa düşeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yastığa dayanmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments