Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, bunalacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işarettir.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik çarparak ölmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments