Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden sarılmak

Rüyada belinden sarılmak

Rüyada belinden sarılmak bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet eder.

Rüyada belinden sarılmak gördüyseniz:

  • Aşırı veya coşkulu tavırlarınız dikkat çekebilir.

Rüyada belinden sarılmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Rüyada kadının beline sarılmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir kızın beline sarılmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, konferans ve seminerlere katılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızın beline sarılmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, şansının açık olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments