Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının beline sarılmak

Rüyada kadının beline sarılmak

Rüyada kadının beline sarılmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, maddi gücünün katlanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının beline sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada kadının beline sarılmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının beline sarılmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak oldukça büyük başarılara, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada kızın beline sarılmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine belinden sarılmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak kararlar alacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Rüyada birinin beline sarılmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments