Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin beline sarılmak

Rüyada sevgilinin beline sarılmak

Rüyada sevgilinin beline sarılmak uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin beline sarılmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yüksek bir makama geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kızın beline sarılmak ele geçecek haram mal ve paraya, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada belinden sarılmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments