Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın beline sarılmak

Rüyada bir kızın beline sarılmak

Rüyada bir kızın beline sarılmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın beline sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Rüyada bir kızın beline sarılmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada kızın beline sarılmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, gelirinin düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin beline sarılmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sağlığının bozulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının beline sarılmak hayata karşı cesaretleneceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments