Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine aşure vermek

Rüyada birine aşure vermek

Rüyada birine aşure vermek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, varolan borçların ödeneceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalet eder.

Rüyada birine aşure vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada aşure günü görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada etli aşure görmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalettir.

Rüyada aşure içmek büyük miktarda para kazanacağına, stresinin çoğalacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada aşure piştiğini görmek gönül sızılarının dineceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada aşure buğdayı görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet eder.

Rüyada aşure vermek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments