Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure vermek

Rüyada aşure vermek

Rüyada aşure vermek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada aşure vermek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Rüyada aşure karıştırmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada aşure dağıttığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek günah işlemekten korunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada tuzlu aşure görmek canının ve malının garantide olacağına, kafasını rahatlatacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada aşure çorbası görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada birine aşure vermek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments