Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure içmek

Rüyada aşure içmek

Rüyada aşure içmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, mallarının eksileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure içmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada aşure içmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet eder.

Rüyada aşurelik görmek dünyasının bir anda değişeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşure istemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işarettir.

Rüyada aşure ikram etmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada aşure karıştırmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada aşure tatlısı görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments