Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının aşure yediğini görmek

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada başkasının aşure yediğini gördüyseniz:

  • Çoğu zaman belli öneri, teklif veya davetleri değerlendirmeye alırken çok fazla açıdan inceliyorsunuz.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada aşure yedirmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisini yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada aşure içtiğini görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada aşure vermek yüzünün her daim güleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada aşure ikram etmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşure ayında aşure yemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, üzgün ve karamsar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments